Kunstenpunt Schrijftafels in De Serre

We steken het niet onder stoelen of banken dat wij meer Limburgse dossiers op die commissie tafels willen zien! Dien jij op 15 maart 2023 een aanvraag in voor een projectsubsidie of een beurs binnen het Kunstendecreet? Ben je op dit moment je voorstel aan het uitschrijven, maar heb je nood aan een klankbord? Of heb je vragen over het KIOSK-format? Wil je graag even van gedachten wisselen met andere kunstenaars of experten? Kom op 5 juli tussen 14u30 en 18u00 uur aan jouw dossier werken tijdens de schrijftafels van Kunstenpunt in De Serre, Hasselt ism de Plantrekkers.

Wat?

Kunstenpunt verzamelt een aantal kunstenaars en kunstwerkers met eenzelfde doel en deadline om een beurs of projectsubsidie binnen het Kunstendecreet in te dienen. We nodigen daarnaast enkele ‘schrijf- en dossierexperten’ uit die graag mee op zoek gaan naar een antwoord of mee helpen nadenken over het onder woorden brengen van jouw plannen. 

Praktisch: hoe verloopt een schrijftafel? 

Bij aankomst plannen we de gesprekken met experts in. Kom op hiervoor op tijd! Na ontvangst starten we met de schrijftafel waar je aan je dossier kan schrijven tussen de gesprekken met experts door. We nodigen je ook uit om met elkaar in gesprek te gaan. 

14u30 - 15u (Oostende: 10u - 10u30) aankomst en inschrijven
15u - 18u  (Oostende: 10u30 - 13u30) schrijftafel

Het is belangrijk dat je reeds een concreet en duidelijk plan hebt en de nodige partners hebt aangesproken voor je beurs of project. De schrijftafels dienen ter ondersteuning bij het uitschrijven van je dossier, niet om je beurs of project te concretiseren. 

Wij voorzien een tafel, stoel, wifi, koffie en thee. Jij zorgt voor een duidelijk plan en een laptop. 
Deelnemen is gratis en plaatsen zijn beperkt, we vragen daarom om tijdig te annuleren als je niet meer kan komen.

Heb je nog vragen? Contacteer Femke Hintjens van kunstenpunt.
Interesse naar de schrijftafels in andere steden? Check dan zeker de website van Kunstenpunt.

VOOR WIE?

Individuele kunstenaars, kunstwerkers of jonge kunstorganisaties

PRAKTISCH

Locatie: De Serre, Dokter Willemsstraat 34, 3500 Hasselt

Datum: Woensdag 5 juli 14u30 - 18u

Kostprijs: gratis

Volgende
Volgende

Schrijf je in voor de 3de editie van soundtrack!