Coaching projectsubsidies of beurs aanvraag

Wil jij op 15 maart 2023 een aanvraag indienen voor een projectsubsidie of beurs binnen het kunstendecreet?

Heb je reeds een duidelijk plan maar het uitschrijven van een voorstel verloopt ietsje minder vlot dan gedacht? Wil je graag even van gedachten wisselen? Klop aan bij het Limburgskunstenoverleg en wij zoeken naar enkele connaisseurs binnen ons netwerk om jou tips te verlenen en eventueel verder te begeleiden.

Ontdek of jouw plan voldoet aan de vereisten binnen het huidige kunstendecreet. Toets af of jouw idee nog enige rijpingstijd nodig heeft of dat je klaar bent om de juiste stappen te zetten richting de uitwerking tot een volwaardig subsidiedossier. Bespreek dit alles met een ervaren coach en toets af of je wilde ideeën haalbaar zijn. Mocht dit het geval zijn, bekijken we de mogelijkheden voor verdere ondersteuning om je subsidieaanvraag zo sterk mogelijk te maken. 


De coaching van LIKO kadert binnen onze werking als lerend netwerk. Je coach fungeert als een 'critical friend’ en zal je dossier een aantal keren nalezen en feedback geven, afhankelijk van je noden.

Meer info over projectsubsidies vind je hier. Voor informatie over beursaanvragen klik hier.

VOOR WIE?

Individuele kunstenaars en kunstenorganisaties die een duidelijke band hebben met Limburg. Dat wil zeggen dat ofwel je werking in Limburg plaats vindt of je je kunstenopleiding in Limburg genoten hebt.

PRAKTISCH

Meer informatie: info@limburgskunstenoverleg.be

Inschrijven: verplicht

Vorige
Vorige

Open Call: Kopenhagen

Volgende
Volgende

Kunstenpunt Schrijftafels in C-mine